TAWARAN SEMULA : MENTAULIAH DAN MENYELENGGARA SISTEM ETENDER - (MBPJ/SH/P/042/2022)

8 Mar 2022 • Oleh Majlis Bandaraya Petaling Jaya


CADANGAN PENAMBAHBAIKAN, MEMASANG, MENGUJILARI, MEMBERI LATIHAN, MENTAULIAH DAN MENYELENGGARA SISTEM ETENDER UNTUK MAJLIS BANDARAYA PETALING JAYA (TAWARAN SEMULA) - (MBPJ/SH/P/042/2022)

HANYA SEORANG PENAMA DI DALAM SIJIL AKUAN PENDAFTARAN SYARIKAT YANG MASIH SAH DAN BERKUATKUASA SAHAJA YANG DIBENARKAN MENGHADIRI  TAKLIMAT DAN BERALAMAT DI SELANGOR SAHAJA.

KONTRAKTOR YANG MENGHADIRI TAKLIMAT  DIKEHENDAKI MEMBAWA BERSAMA KAD PENGENALAN, COP SYARIKAT DAN SIJIL ASAL KKM (QR CODE YANG BOLEH DI "SCAN" )  .

KONTRAKTOR ADALAH DIKEHENDAKI MEMATUHI SOP (STANDARD OPERATING PROCEDURE) SEMASA MENGHADIRI SESI TAKLIMAT (MANA YANG BERKAITAN) DENGAN MEMAKAI PELITUP MUKA “FACE MASK”, PENGGUNAAN HAND SANITIZER DAN MENJAGA PENJARAKAN SOSIAL SERTA LENGKAP 2 DOS VAKSIN.

PENENDER YANG PERNAH MEMASUKI TAWARAN ADALAH DIPELAWA MENYERTAI SEBUT HARGA DAN WAJIB MENGHADIRI TAKLIMAT BAGI MEMBOLEHKAN MENGAMBIL DOKUMEN SECARA PERCUMA DI BAHAGIAN PEROLEHAN, JABATAN KHIDMAT PENGURUSAN, MENARA MBPJ, TINGKAT 3, JALAN TENGAH. (Sila bawa sijil asal) WAKTU PEJABAT.

BERMULA  14/3/2022 (ISNIN) SELEPAS SELESAI TAKLIMAT.

TARIKH IKLAN : 08 MAC 2022 (SELASA)

TARIKH JUAL    : 14 MAC 2022 (ISNIN)

TARIKH TUTUP: 21 MAC 2022 (ISNIN)

NOTA: 


Pihak majlis tidak bertanggungjawab di atas kelewatan pihak tuan/puan mengemukakan tender/sebutharga pada tarikh dan masa yang telah ditetapkan.

Sekian, untuk makluman.

b.p Bahagian Perolehan,

Jabatan Khidmat Pengurusan,

Majlis Bandaraya Petaling Jaya.