RALAT ADDENDA: CADANGAN PERKHIDMATAN KAWALAN KESELAMATAN TANPA SENJATA UNTUK TUGAS MENGAWAL UNTUK TEMPOH 12 BULAN + 12 BULAN - (

28 Sep 2022 • Oleh Majlis Bandaraya Petaling Jaya

CADANGAN PERKHIDMATAN KAWALAN KESELAMATAN TANPA SENJATA UNTUK TUGAS MENGAWAL DAN MERONDA DI KOMPLEKS SUKAN ASTAKA , MUZIUM MBPJ, KLINIK MBPJ, KOMPLEKS LETAK KERETA A JALAN 52/12, PERPUSTAKAAN PJS 4/27, KOMPLEKS PASAR KG. CHEMPAKA, PASAR TAMAN MEGAH, PASAR SERI SETIA SG. WAY DAN KAWASAN PARKIR SEKSYEN 14 DAN TAPAK PERKUBURAN HINDU DAMANSARA UTAMA PETALING JAYA UNTUK TEMPOH 12 BULAN + 12 BULAN - (MBPJ/TD/P/052/2022)

Adalah dimaklumkan bahawa terdapat Addenda Di Spesifikasi Kerja Umum (Jadual 1) bagi tajuk berikut:

Terdapat Addenda Di Spesifikasi Kerja Umum (Jadual 1) ini. Sila gunakan Addenda Spesifikasi Kerja Umum (Jadual 1) yang baru dengan memuat turun "ADDENDA" pada emel tuan/puan yang telah didaftarkan di Sistem Tender Online Selangor 2.0 dan melengkapkan Borang Akuan Penerimaan Addenda serta perlu mengembalikan Borang Akuan Penerimaan Addenda tersebut ke Bahagian Perolehan secara Emel  (bhg_perolehan@mbpj.gov.my) atau faks di talian 03-79581191.


Addenda Wajib disertakan bersama dengan dokumen tender ini semasa pembelian dokumen dan semasa penghantaran dokumen.


Kegagalan pihak tuan/puan untuk mengemukakan tawaran pada tarikh dan masa yang ditetapkan akan menyebabkan tawaran tender tuan/puan ditolak.


Tarikh Jual     : 20 September 2022 (Selasa)

Tarikh Tutup : 11 Oktober 2022 (Selasa)

Lanjutan Tarikh Tutup Terkini: Dikekalkan @ Tidak Berubah.


Sekian, untuk makluman.


b.p : Bahagian Perolehan

Jabatan Khidmat Pengurusan

Majlis Bandaraya Petaling Jaya