RALAT ADDENDA : CADANGAN MENAIKTARAF PERSIARAN SURIAN DARI JALAN SUNGAI BULOH SEHINGGA TAMAN PERUMAHAN PELANGI DAMANSARA SERTA M

3 May 2023 • Oleh Majlis Bandaraya Petaling Jaya

CADANGAN MENAIKTARAF PERSIARAN SURIAN DARI JALAN SUNGAI BULOH SEHINGGA TAMAN PERUMAHAN PELANGI DAMANSARA SERTA MELEBARKAN JAMBATAN MERENTASI NKVE, PETALING JAYA, SELANGOR DARUL EHSAN (PAKEJ 3) - MBPJ/TD/K/013/2023

 

Terdapat Addenda Di SENARAI KUANTITI MUKASURAT BQ8 - 5/8, & BQ8 - 8/8 SERTA SUM/1 ini. Sila gunakan Addenda yang baru dengan memuatturun "ADDENDA" pada emel tuan/puan yang telah didaftarkan di Sistem Tender Online Selangor 2.0 dan melengkapkan Borang Akuan Penerimaan Addenda serta perlu mengembalikan Borang Akuan Penerimaan Addenda tersebut ke Bahagian Perolehan secara Emel  (bhg_perolehan@mbpj.gov.my) atau faks di talian 03-79581191.

Addenda perlu disertakan bersama dengan dokumen sebut harga ini semasa pembelian dokumen dan semasa penghantaran dokumen.

Sila pihak tuan/puan membuat semakan di laman sesawang https://tender.selangor.my untuk maklumat terkini berkaitan perkara-perkara berikut:
 
a. Tender Clarification No. 1
b. Appendix 1 - Specification for Water Reticulation Works
c. Appendix 2 - Specification for Traffic Light & Street Lighting
 

Kegagalan pihak tuan/puan untuk mengemukakan tawaran pada tarikh dan masa yang ditetapkan akan menyebabkan tawaran sebut harga tuan/puan ditolak.

 

Tarikh Jual     : 11 April 2023 (SELASA)

Tarikh Tutup : 09 Mei 2023 (SELASA)

Lanjutan Tarikh Tutup Terkini: 16 MEI 2023 (SELASA)

 

Sekian, untuk makluman.

 

b.p : Bahagian Perolehan

Jabatan Khidmat Pengurusan

Majlis Bandaraya Petaling Jaya