Cetak
LPHS/SH/K/21/26

KERJA-KERJA MEMBAIKPULIH KESELURUHAN BUMBUNG SERTA KERJA-KERJA YANG BERKAITAN DI BAWAH PROJEK SKIM CERIA DI BLOK L & M, TAMAN TANMING JAYA, BALAKONG, SELANGOR

Sila daftar masuk untuk menyertai tender ini
Pegawai Bertanggungjawab
Nama Mohd Reza Bin Yusry
E-mel reza@lphs.gov.my
No. Tel
Jabatan
Tarikh Tajuk  
20/08/2021 Addenda 1 Selanjutnya

Maklumat Sebut Harga

Petender Lembaga Perumahan Dan Hartanah Negeri Selangor
No. Sebut Harga LPHS/SH/K/21/26
Tarikh Iklan 18 Aug 2021 - 26 Aug 2021
Tarikh Jual 18 Aug 2021 - 26 Aug 2021
Tarikh Tutup 26 Aug 2021
Masa Tutup 12:00 PM
Tempat Hantar LEMBAGA PERUMAHAN DAN HARTANAH SELANGOR, TINGKAT 5, PODIUM UTARA, BANGUNAN SULTAN SALAHUDDIN ABDUL AZIZ SHAH, 40503 SHAH ALAM, SELANGOR
Kebenaran Khas
Harga Dokumen RM 0.00

Syarat Sebut Harga

  • Kontraktor Tempatan Negeri Selangor berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (LPIPM/CIDB) di bawah Gred, Kategori dan Pengkhususan berikut:

Gred : G2 (Negeri Selangor)

Kategori : B

Pengkhususan : B15 (Pemasangan Bumbung)

  • Berdaftar dengan Unit Perancang Ekonomi Negeri (UPEN) Selangor.

  • Dokumen Sebut Harga boleh dimuat turun melalui Sistem Tender Online Selangor secara PERCUMA bermula 18 Ogos 2021. Syarikat perlu memuat turun, mencetak serta melengkap Dokumen Sebut Harga yang disediakan. Dokumen Sebut Harga yang telah lengkap diisi hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat berlakri yang menyatakan tajuk kerja serta nombor sebut harga berkenaan pada sebelah atas kiri sampul dan dimasukkan ke dalam Peti Sebut Harga sebelum atau pada 12.00 tengah hari 26 Ogos 2021 (Khamis) kepada:

Pengarah Eksekutif

Lembaga Perumahan dan Hartanah Selangor

Tingkat 5, Podium Utara

Bangunan Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah

40503 Shah Alam

Selangor

No. Tel: 03-5544 7169

No. Faks: 03-55135568

  • Syarikat dibenarkan untuk menghantar Dokumen Sebut Harga melalui pos berdaftar / kurier. Jika Dokumen Sebut Harga dihantar dengan menggunakan perkhidmatan pos berdaftar/ kurier, syarikat hendaklah memastikan dokumen tersebut selamat tiba pada alamat yang telah ditetapkan sebelum atau pada Tarikh Tutup sebut harga selewat-lewatnya pada pukul 12.00 tengah hari. Dokumen Sebut Harga yang lewat diterima dari tarikh dan masa yang ditetapkan tidak akan dipertimbangkan. Dokumen Sebut Harga yang lewat diterima dari tarikh dan masa yang ditetapkan tidak akan dipertimbangkan.

  • Lembaga Perumahan dan Hartanah Selangor tidak terikat untuk menerima tawaran terendah atau mana-mana tawaran Sebut Harga.

  • Sebarang pindaan kepada tarikh-tarikh yang telah ditetapkan di dalam Iklan ini adalah tertakluk kepada pindaan tarikh lanjutan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) oleh pihak Kerajaan Malaysia.

  • Kenyataan Sebut Harga ini juga boleh dirujuk di Laman Sesawang Lembaga Perumahan dan Hartanah Selangor seperti berikut: http://lphs.selangor.gov.my.

Kod-Kod Bidang

Gred CIDB
  • (G2) KEUPAYAAN TIDAK MELEBIHI RM500,000.00
Bidang Pengkhususan CIDB B15 PEMASANGAN BUMBUNG DAN CLADDING LOGAM

Dokumen Meja Terkawal

Nama Saiz Jenis