Cetak
SEBUT HARGA MAIS BIL. SH2/2014

PERKHIDMATAN KAWALAN KESELAMATAN TANPA SENJATA DI BANGUNAN WISMA MAIS NO.2, JALAN RU 3/9A, SEKSYEN 3, SHAH ALAM, SELANGOR DARUL EHSAN

Tarikh Tajuk  
Tiada makluman / ralat

Maklumat Tender

Petender Majlis Agama Islam Selangor
No. Tender SEBUT HARGA MAIS BIL. SH2/2014
Tarikh Iklan 22 May 2014 - 4 Jun 2014
Tarikh Jual 22 May 2014 - 4 Jun 2014
Tarikh Tutup 4 Jun 2014
Masa Tutup 12:00 PM
Tempat Hantar MAJLIS AGAMA ISLAM SELANGOR,
TINGKAT 9, MENARA UTARA, BANGUNAN SULTAN IDRIS SHAH,
PERSIARAN MASJID, SEKSYEN 5,
40000 SHAH ALAM
Harga Dokumen RM 10.00

Syarat Tender

PERKHIDMATAN KAWALAN KESELAMATAN TANPA SENJATA DI BANGUNAN WISMA MAIS NO.2, JALAN RU 3/9A, SEKSYEN 3, SHAH ALAM, SELANGOR DARUL EHSAN

1. Tawaran adalah dipelawa kepada pembekal-pembekal tempatan (keutamaan kepada pembekal Bumiputera Dan Beragama Islam) yang berpengalaman dan berdaftar dengan Kementerian Kewangan di bawah Kod Bidang 220801 (Kawalan Keselamatan (Perlu Lesen KDN)) untuk perkhidmatan kawalan keselamatan tanpa senjata di Bangunan Wisma MAIS No. 2, Jalan RU 3/9A, Seksyen 3, Shah Alam, Selangor Darul Ehsan.

2. Pembelian Dokumen Sebut Harga adalah secara atas talian di laman web Tender Selangor di tender.selangor.gov.my dan Dokumen Sebut Harga bolehlah diambil mulai 26 Mei 2014 pada waktu pejabat di Majlis Agama Islam Selangor, Tingkat 9, Menara Utara, Bangunan Sultan Idris Shah, Persiaran Masjid, Seksyen 5, 40000 Shah Alam pada jam 8.00 pagi hingga 4.00 petang.

3. Penyebutharga DIWAJIBKAN mengemukakan salinan asal dan salinan photostat (tidak dikembalikan) bagi dokumen seperti di bawah semasa pembelian dokumen sebut harga:

i) Sijil Akuan Pendaftaran Pembekal dari Kementerian Kewangan;
ii) Sijil Akuan Pendaftaran Syarikat Bumiputera dari Kementerian Kewangan;
iii) Lesen Untuk Menjalankan Urusan Agensi Persendirian dari KDN
iv) Sijil/Kad Perakuan Islam (sekiranya bukan Bumiputera);
v) Resit bayaran Sumbangan Zakat Perniagaan di mana-mana Kaunter Lembaga Zakat Selangor; (kaunter Cawangan LZS disediakan di Tingkat Bawah, Menara Selatan)
vi) Resit Saham Wakaf MAIS, minima RM 10.00 (kaunter Cawangan Perbadanan Wakaf Selangor disediakan di Tingkat Bawah, Menara Selatan); dan
vii)Resit bayaran pembelian Dokumen Sebut Harga sebanyak RM10.00.
Nota:**Sila kemukakan ketiga-tiga resit bagi pekara v,vi dan vii di atas semasa
pembelian dokumen sebut harga.

4. Satu lawatan tapak akan diadakan pada 23 Mei 2014 (Jumaat) jam 10.00 pagi bertempat di Gelanggang Badminton Wisma MAIS, Jalan RU 3/9A, Seksyen 3, Shah Alam dan pihak penyebutharga adalah DIWAJIBKAN untuk menghadiri sesi lawatan tapak ini. Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan En. Mohd Khairol bin Mohd Rashid (012-315 2532).

5. Jika wakil syarikat yang semasa pembelian dokumen sebut harga dan lawatan tapak diadakan, beliau perlu mendapatkan surat wakil kuasa daripada Pengurus/Pengarah Syarikat yang diiktiraf dalam Sijil KKM.

6. Semua dokumen sebut harga hendaklah dimasukkan dalam sampul surat yang berlakri mencatatkan No. Sebut harga dan dimasukkan ke dalam peti sebut harga dialamatkan kepada:

SETIAUSAHA,
MAJLIS AGAMA ISLAM SELANGOR,
TINGKAT 9, MENARA UTARA, BANGUNAN SULTAN IDRIS SHAH,
PERSIARAN MASJID, SEKSYEN 5,
40000 SHAH ALAM

sebelum atau pada 4 Jun 2014 (Rabu) jam 12.00 tengahari. Pihak MAIS tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kelewatan atau kehilangan mana-mana dokumen sebutharga yang dikirimkan melaui pos.

7. MAIS tidak tertakluk untuk menerima mana-mana tawaran terendah atau mana-mana tawaran atau memberikan apa-apa sebab di atas penolakan sesuatu tawaran sebut harga.

8. MAIS berhak untuk membatal atau menunda atau menggantung tawaran di atas secara keseluruhan atau sebahagian sebelum atau selepas tarikh dan masa tutup tawaran tanpa menyatakan sebab atas keputusan tersebut.


SETIAUSAHA
MAJLIS AGAMA ISLAM SELANGOR

Lawatan Tapak

Bil. Tempat Berkumpul Alamat Lawatan Tapak Tarikh & Waktu Wajib Hadir
1 GELANGGANG BADMINTON WISMA MAIS,
JALAN RU 3/9A, SEKSYEN 3 SHAH ALAM
SELANGOR DARUL EHSAN
WISMA MAIS
JALAN RU 3/9A, SEKSYEN 3 SHAH ALAM
SELANGOR DARUL EHSAN
23 May 2014 10:00

Kod-Kod Bidang

Kod Bidang MOF 220801 PERKHIDMATAN > PERTAHANAN DAN KESELAMATAN > KAWALAN KESELAMATAN (PERLU LESEN KDN)

Dokumen Meja Terkawal

Nama Saiz Jenis